DOBAR ULOV POLICIJE: Čak 10 kilograma heroina otkriveno u automobilu

policija, hrvatska

Kod Slavonskog Broda, na graničnom prijelazu, policija je uhvatila bogat plijen – u automobilu, koji je imao albanske oznake, otkriveno je čak 10 kilograma heroina.

O svemu je policija obavijestila priopćenjem:

“Na graničnom prijelazu Slavonski Brod, dana 1. veljače, oko 17.20 minuta, na ulazu u Republiku Hrvatsku, prilikom nadzora vozila, putnika i prtljage, policijski službenici u suradnji sa službenicima carine otkrili su oko 10 kilograma heroina.

Naime, policijski službenik Postaje granične policije Slavonski Brod je kontrolirajući osobni automobil albanskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 28-godišnjak, uočio preinake na pragovima automobila i prah nalik na drogu.

Daljnjim radom dobivena je reakcija na opojnu drogu tipa heroin, te je uočena pozitivna reakcija službenog psa za detekciju droga. Dana 2. veljače, temeljem naloga županijskog suda, policijski službenici su u suradnji sa djelatnicima carine pretražili osobni automobil u kojem su pronašli 18 PVC paketića razne težine, odnosno ukupno 9804.6 grama heroina.

Policijski službenici protiv 28-godišnjaka podnose kaznenu prijavu općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama”.