DIVLJAŠTVO U ZAGREBU: U Prečkom napali muškarca (64), razbili mu auto – osumnjičeni uhićeni

Usred noći u Zagrebu je došlo do brutalnog napada dvojice mlađih ljudi na starijeg čovjeka.

Sve se dogodilo u Ulici Marijane Radev u zagrebačkom Prečkom.

Oni su iz automobila izvukli čovjeka, a u napadu su koristili i palice kojima su oštetili i automobil napadnutog.

Nešto iza 4 sata ujutro stigla ke i policija, a kada su napadači vidjeli rotacijska svjetla, dali su se u bijeg.

Neslužbeno čovjek je napadnut kad se vraćao s posla u noćnoj smjeni.

Ubrzo je stigla i hitna koja je pružila pomoć napadnutom.

Napadači su u bijegu.

Iz PU zagrebačke su o događaju priopćili:

Danas, 29. listopada oko 4.15 sati na Trešnjevci, u Ulici Marijane Radev, došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovali osobni automobila marke Renault Laguna kojim je upravljao 64-godišnjak i osobni automobil marke Renault Megane kojim je upravljao zasad nepoznati vozač.

Nakon prometne nesreće u kojoj je nastala materijalna šteta, nepoznati vozač i nekoliko putnika iz njegovog automobila verbalno su napali 64-godišnjaka, nakon čega su rukama i tupim predmetima razbili više stakala i oštetili lim na njegovom vozilu te razbili stakla na još tri parkirana osobna automobila.

Potom su oštećenog izvukli iz njegovog vozila te mu rukama i tupim predmetima zadali više udaraca u predjelu glave i tijela, a zatim mu otuđili torbicu nakon čega su se dali u bijeg. Liječnika pomoć oštećenom je pružena u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Potom je policija objavila da je jedan napadač uhićen:

“Jedna osoba, muškarac starost 22 godine, koja se dovodi u svezu s počinjenjem djela u službenim je prostorijama pod nadzorom policije i kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela ‘Razbojnička krađa’ i ‘Oštećenje tuđe stvari’ je u tijeku”, objavili su.

A potom slijedi još jedno priopćenje:

“Zagrebačka policija pod nadzorom ima sve tri osobe koje se dovode u svezu s počinjenjem djela. Nakon prve osobe koja je dovedena u službene prostorije, dovedena su i druga dvojica muškaraca starosti 44 i 46 godina zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela ‘Razbojnička krađa’ i ‘Oštećenje tuđe stvari'”, objavila je policija.

Video je objavljen na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode.