DIVLJAŠTVO TURISTA: Četvero muškaraca napali i tukli rukama i nogama trudnicu u Dubrovniku

trudnoća, trudnica, trudna žena

Četvoro turista, dvojica državljana Sjedinjenih Američkih Država (1980. i 1980.) državljanin Francuske (1983.) i državljanin Argentine (1979.) koje je policija uhitila u subotu, napali su trudnu Dubrovkinju i to bez ikakvog povoda.

Kako je objavljeno na stranicama DORH-a oni su uz kaznenu prijavu privedeni Državnom općinskom državnom odvjetništvu u Dubrovniku, zbog postojanja osnovane sumnje da je svaki od njih počinio po jedno kazneno djelo tjelesne ozljede te da je državljanin Argentine počinio još i kazneno djelo napada na službenu osobu.

“Postoji osnovana sumnja da su četvorica okrivljenika 23. rujna 2016. oko 1,30 sati u Dubrovniku, bez ikakvog stvarnog povoda i u namjeri ozljeđivanja hrvatske državljanke (1984.) iako svjesni da je trudna; oborili ju na tlo te joj zadali više udaraca rukama i nogama po tijelu pri čemu je oštećenica zadobila tjelesne ozljede”, stoji u izvješću DORH-a.

U njemu stoji i kako se osnovano sumnja da je argentinski državljanin pritom udario policajca (1994.) nogom u prsa te mu nanio tjelesnu ozljedu.

“Ovo državno odvjetništvo je 26. rujna 2016. donijelo rješenje o provođenju istrage protiv dvojice američkih državljana i francuskog državljanina zbog kaznenih djela tjelesne ozljede i nasilničkog ponašanja te protiv argentinskog državljanina zbog kaznenih djela tjelesne ozljede, nasilničkog ponašanja i napada na službenu osobu.

Sudac istrage Županijskog suda u Dubrovniku odredio je istražni zatvor protiv okrivljenika”, ističe se u izvješću DORH-a.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!