DIVLJANJE U SAMOBORU: Trgao lampice u središtu grada – javio se i ispričao

Petra Škrobot, gradonačelnica Samobora, osudila je divljanje za sada nepoznatog mladića koji je uništavao lampice postavljene na stablo u Samoboru.

Fotografiju je Škrobot objavila na Facebooku, a kaže i kako posjeduje snimku i da je sve prijavila policiji.

Ovo je objava gradonačelnice:

“Nažalost, ovo je slika Samobora kojeg se sramim i kojim sam zgrožena. Ovo nije mladež koja je primjer naše budućnosti, ovo je mladež koja u životu nije stekla ništa te jedino što može i zna je uništavati tuđe.

Izgleda da novo klizalište i blagdansko uređenje grada nekima toliko smeta da se odlučuju na drastične korake poput ovako divljačkog trganja i uništavanja lampica.

S obzirom na video snimku samog uništavanja koja postoji i počinjenu materijalnu štetu, navedeni događaj je prijavljen policiji”.

U međuvremenu mladić se javio u tvrtku koja je postavila lampice, ispričao se i rekao da će platiri štetu.

“Dao sam mu ruku i rekao svaka čast što si se javio i ispričao. I mi smo bili djeca i radili smo gluposti, ali ipak bi trebali čuvati grad i gradsku imovinu, s čime se on složio i rekao da obožava Samobor. Čak je rekao i da se ne sjeća tog događaja, očito je bio dosta pijan. Mislim da je na kraju od toga ispala dobra edukativna priča, pogotovo za njega”, rekao je za RTL Željko Fresl, direktor tvrtke koja je postavila rasvjetu, te dodaje kako mu je za kraj samo rekao da se treba ići ispričati osobno gradonačelnici.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!