DIVLJANJE NA POLJUDU: Topovski udari i baklje – vatrogasac ostao bez dijela prsta

poljud

Na stadionu na Poljudu opet je bilo huliganskih ispada, baklji i topovskih udara na koje smo već godinama navikli, posebno kada Hajduk dočekuje Dinamo, i tome nema kraja.

Odgovorni valjda čekaju da se dogodi neka veća nesreća, a upozorenje je došlo za vrijeme današnje utakmice s Dinamomn na kojoj je bilo nekoliko prekida zbog Torcide, čiji su navijači na teren bacali baklje.

U jednom trenutku pogodili su i vlastitog igrača Adama Gyurcsoa, koji je dobio upaljačem u glavu, a zbog njereda Torcide utakmica je produžena sedam minuta.

U drugom dijelu utakmice odjeknulo je i niz topovskih udara, pri čemu je ozlijeđen jedan vatrogasac.

Kako piše dalmatinskiportal.hr jedan je nesretni vatrogasac ostao bez dijela prsta.

“Vatrogasac je prebačen u bolnicu i ukazuje mu se pomoć, a o težini ozljeda bit će nešto više poznato nakon što završi medicinska obrada”, kazali su u policiji.

Reagirali su i iz Hajduka. “Iskreno žalimo zbog ovog ružnog događaja, a ozlijeđenom vatrogascu želimo brz i uspješan oporavak.

Istovremeno, oštro osuđujemo uporabu topovskih udara na stadionu, njima nije mjesto u sportskim arenama te još jednom apeliramo na gledatelje da se ubuduće suzdrže od uporabe istih”.