DINAMU NOVA 3 BODA: Na Šubićevcu pobjeda nad Šibenikom 2:1

Na Šubićevcu su igrali Šibenik i Dinamo susret 7. kola SuperSport HNL-a, a Dinamo je igrao bez nekoliko igrača koji su standardni u prvoj momčadi. koje je Čačić odmarao.

Nije bilo Ademija, Petkovića, Oršića. Ljubičića, Ristovskog…. Dinamo je zaprijetio u 7. minuti a iz slobodnjaka je preko gola pucao Boćkaj. Potom je u 10. ubačaj Bočkaja iznenadio vratara Rogića, a nakon toga Drmić glavom pogađa prečku.

Četiri minute kasnije Bočkaj nalazi Baturinu, on nalazi Ivanušeca koji puca ravno u Rogića, U 16. malo glavometa u u petercu Dinama i udarac glavom Delića, ali Livaković brani.

U 33. Emir Dilaver je zamijenio Boška Šutala koji se ozlijedio.  U 35. Dinamo vodi 1:0 prekrasnim golom Ivanušeca koji pogađa rašlje. No veselje je trajalo samo dvije minute. Za 1:1 pogađa Marcos Mina iz voleja iz velike gužve koja je nastala nakon ubačaja iz kornera.

Ivanušec je sjajno pogodio za vodstvo Dinama.

U nastavku Mislav Oršić zamijenio je Špikića. U 52. okršaj Delića i Dilavera u šesnaestercu, kontakta je bilo, ali Bel nije ništa svirao. VAR provjera je izostala. U 60. minuti odlična lopta Ivanušeca, Oršić prihvaća i zabija, ali je bio u zaleđu.

U 62. ulaze Menalo i Petković kod Dinama umjesto Marina i Drmića. Pet minuta kasnije Mina udara Menala a sudac Bel pokazuje na 11 metara. Petković zabija za vodstvo Dinama 2:1. Minuta je 68. Rogić je pogodio kut, ali bio je kratak.

U 73. dar-mar u pet metara Šibenika i na kraju Oršić pogađa gredu. U 81. minuti Petković se lopta odbila od noge u ruku, domaćini tražili penal, ali za to se kazneni ne sudi.

Dinamo čuva rezultat, drži loptu, Šibenik pokušava. Izlazi Ivanušec u 88. a ulazi Ljubičić. Igra se nadoknada od 4 minute.

DINAMO: Livaković – Moharrami, Perić, Šutalo, Bočkaj – Špikić, Mišić, Baturina, Ivanušec, Marin – Drmić

ŠIBENIK: Rogić – Perić, Mesa, Mina – Salomon, Matić, Vidović, Kvesić – Arai, Čanadi, Delić