DINAMO VAS ČASTI: Bili ste na utakmici protiv Partizana? Možete besplatno na derbi s Hajdukom!

Antolić,Livaković

Bliži se derbi Dinama i Hajduka, najveći nogometni derbi u Hrvatskoj pa su na Dinamovom webu objavili neke novosti oko ulaznica.

“Dragi navijači, bliži nam se veliki derbi s Hajdukom na Maksimiru”, kreće obavijest na Dinamovom webu.

Utakmica Dinama i Hajduka igra se na Maksimiru 6. kolovoza u 19 sati.

Sjever dolje stoji 30 kuna, Istok 50 kuna, a zapad dolje 20 kuna više. Za Torcidu je klasično rezerviran jug koji košta 50 kuna.

Modri je klub pripremio za derbi s Hajdukom akciju u kojoj svakog navijača koji posjeduje ulaznicu s legendarne utakmice i 5:0 pobjede Dinama nad Partizanom od 30.7.1997. odlučio nagraditi besplatnom ulaznicom za tribinu Istok. Besplatnu je ulaznicu potrebno preuzeti na Ticket pointu.

GNK Dinamo isporučio je temeljem Ugovora o prodaji ulaznica HNK Hajduk 1.000 ulaznica za južnu tribinu, a modri će klub prodaju za gostujuće navijače organizirati i u Zagrebu, na Ticket pointu te na dan utakmice samo na južnim blagajnama.

Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica), a sve su ulaznice personalizirane. Napominjemo da GNK Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

Nedjeljni derbi proglašen je utakmicom visokog sigurnosnog rizika te će u skladu s time biti na snazi posebna sigurnosna procedura te posebna regulacija prometa na prilazima stadionu.

“Pozivamo navijače da krenu što ranije prema stadionu Maksimir koji će biti otvoren u 17 sati te da pri tome koriste javni gradski prijevoz ili taxi prijevoz. Također, predlažemo kupovinu ulaznica što ranije tijekom tjedna kako bi se izbjeglo čekanje u redovima na dan derbija”, stoji na webu zg kluba.

Komentiraj