DINAMO U KRIZI: Anemično gospodario, a Istra mu zabila u 91. minuti

Istra i Dinamo trebali su igrati još početkom listopada, ali zbog europskih obaveza Dinama utakmica 12. kola SuperSport HNL-a tada je odgođena, pa su igrali danas,. 

Dinamo je krenuo napadački ik u 7. minuti velika šansa za Dinamo! Ristovski je dao Menalu koji izbija sam pred Majkića, ali je upropastio priliku za gol i pucao pokraj vrata.

U istoj minuti pogreška Moharramija, ali srećom po Dinamo, Livaković je izbio ispred Boultama i očistio situaciju.

U 22. prilika za Dinamo. Baturina daje za Menala koji puca sa sedam, osam metara, Majkić sjajno brani, lopta se odbija u noge Špikiću čiji udarac ide ravno u Majkića, Špikić nakon tuga puca još jednom, ali lopta završava u bloku.

Dinamo igra napadački, ima nekoliko kornera, ima posjed, ali Istra je opasna u kontri.

U nastavku, u 51. ponovo u prilici Menalo, ali Majkić brani i izbacuje u korner. U 53. odličan prodor Baturine, ali puca preko gola. U 59. je dobro potegnuo Petković

U 63. ulazi Ivabušec umjesto Menala. Dinamo gospodari terenom, ima loptu, ali i jalove napade. Istra se brani i čeka kontru. U 83. opasan napad Dinama, Špikiću sjajnom prodoru, ubacuje na peterac, ali lopta bježi Ivanušecu.

U 86. ubačaj pred gol Dinama, lopta je u mreži, ali Josipović je u zaleđu. Istra se probudila u zadnjim minutama. Pokušava zabiti. Ali opasna kontra Dinama, Špikić u prilici, ali Majkić je brži. Ćetiri je minute nadoknade. Ide kontra Istre, i domaćini dolaze u vodstvo. Mišić je katastrofalno vratio loptu glavom unazad, Matheus ju je primio, riješio se Perkovića i krasnim udarcem od grede pogodio suprotni kut Livakovićeva gola za 1:0.