DINAMO TEŠKO DO BODA: Gorica tvrd protivnik u borbi za spas

Gorica je bila domaćin Dinamu u utakmici 27. kola SuperSport HNL-a. Gorici je svaka utakmica spasa da izbjegnu ispadanje.

Dinamo je zaprijetio i u 6. inuti velika prilika. Josip Drmić dobio je sjajnu loptu točno na bijeloj točci, ali pogodio lijevu vratnicu Banićevog gola.

Dinamo je potom bolji, ali Gorica jako opasna iz kontri. U 24,. minuti Gorica zabija gol, ali bilo je zaleđe. Fučak je dao Mitroviću  koji zabija ali iz zaleđa.

U 33. Livaković spašava. Fućak nalazi Suka koji je dvaput pokušao zabiti, no u oba pokušaja spriječio ga je Livaković sjajnim intervencijama.

U drugom poluvremenu Dinamo je nastavio s pritiskom, a Gorica čekala svoju priliku. U 50, Bulat dobro puca iz slobodnjaka, ali Banić odbija. Dinamo sve opasniji.

I u 60. Dinamo vodi. Ndockyt je odigrao pogrešno dodavanje, ostavio velik nečuvan prostor iza leđa, Drmić je pobjegao po lijevoj strani, ušao u kazneni prostor i proigrao Ljubičića na povratnoj lopti.

Pokušava Gorica, ali u dva navrata Livaković izlazi kao pobjednik. No, Gorica pokušava i dalje do boda.

U 85. Gorica je uspjela.  Kakva bomba Mitrovića za 1:1, opalio je s 20 metara i pronašao daljnji kut vratara Livakovića.

Potom Livaković spašava siguran gol. Dinamo je imao i sreće,