DINAMO RUTINSKI: Pobjedom protiv Istre do nova tri boda

Dinamo je u Maksimiru dočekao Istru u susretu 11. kola SuperSport HNL-a.

Dinamo je pritisnuo od početka i poveo u 15. minuti. Ubacio je Bulat, Perić vratio u sredinu, a Bernauer natrčao i pravom bombom zakucao za 1:0.

Tri minute kasnije velika prilika za Istru. Valinčić dobro puca, ali Zagorac brani. U kontri se sjurio Vidović, ubacio na drugu stranu za Emrelija koji puca visoko preko gola,

Dinamo stalno dominira, ima loptu, a Istra povremeno pokušava iz kontre. U 44. Baturina dobro nalazi Bulata na 16 metara, ali on puca preko gola.

U sudačkom dodatku odličan udarac Bulata s 20 metara, koji Majkić jedva odbija.

U drugom poluvremenu Dinamo nastavlja s napadima. Istra i dalje povučena i računa na kontre. U 48. prilika za Dinamo. Bernauer preko obrane Istre nalazi  Ademija koji se sjurio po desnoj strani i opalio, ali pokraj gola.

Igra se na jedan gol. Dominacija Dinama. Zagorac nezaposlen. I u 59. Dinamo vodi 2:0. Sjajna akcija, Bulat odigrava dupli pas s Emrelijem, te na kraju matira Majkića.

U 67. je 3:0 za Dinamo. Bulat je ubacio iz slobodnog udarca, Perković je poslao loptu pred gol, činilo se da ju Emreli dira, ali gol je pripisan Perkoviću.

DINAMO: Zagorac – Moharrami, Bernauer, Perić, Perković – Mišić, Ademi – Baturina, Bulat, Vidović – Emreli

ISTRA 1961.: Majkić – Valinčić, Marešić, Majstorović, Devetak – Petrusenko, Mlinar – Kadušić, Maurić, Erceg – Ekong

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!