DINAMO PROTIV DINAMA: Moramo u prvoj utakmici odmah napraviti dobar rezultat – kaže Kranjčar

Zlatko Kranjčar

Nogometaši Dinama u utorak (20.45) će na Maksimiru igrati prvu utakmicu 3. pretkola Lige prvaka protiv gruzijskog Dinama. Uoči susreta Modri su predstavili pojačanja Marka Leškovića i Marija Šituma.

Nakon što je novim igračima zaželio dobrodošlicu trener Zlatko Kranjčar najavio je još jedan europski izazov.”Mi imamo ambicije već u prvoj utakmici napraviti dobar rezultat. O protivniku treba reći kako imaju tradiciju i svoju povijest. To je momčad koja ima kvalitetu Vardara i moramo ih ozbiljno shvatiti. Nadam se da će igrači odgovoriti zahtjevima koje ćemo staviti pred njih”, rekao je Cico za Media servis i dodao:

“Mislim da je Dinamo iz Tbilisija ipak nešto lakši protivnik nego Vardar… Ono što sam vidio mislim da nemaju tu ubojitost brze reakcije i hitrine prema naprijed. Mi smo tu u prednosti, naravno igrači će trebati zadovoljiti zahtjevima koje ćemo postaviti pred njih. Mislim da je Vardar bio jači.”

Što bi moglo odlučiti utakmicu?

“Radili smo na bržem protoku lopte i agresivnijoj igri. Upravo to nije bilo na željenoj razini protiv Vardara. Vjerujem da bi upravo to moglo i odlučiti”, rekao je strateg Modrih i otkrio u kojoj će formaciji Dinamo igrati protiv gruzijskog imenjaka.”Igrat ćemo sistem koji su navikli 4-2-3-1, ali tko zna što će biti u sljedećem susretu, osobito u gostima gdje ćemo možda morati rješavati prolaz”, rekao je Kranjčar.

Na kraju prokomentirao je Kranjčar i slučaj Ježina koji je prebačen u B momčad nakon sukoba s kapetanom Antolićem.

“On ostaje i dalje igrač koji će konkurirati za sastav, ali kod mene ne može biti nediscipline takvog karaktera jer mislim da se mora poštivati kapetan. Ježini se pružila prilika da bude prvi golman. To nije smio napraviti, a štetu je napravio samo sebi”, zaključio je Kranjčar.

Komentiraj