DINAMO PROŠAO I ŠUBIĆEVAC: Petković i Oršić za 0:2 protiv Šibenika

Na Šubićevcu je domaćin Šibenik dočekao Dinamo u devetom kolu Prve HNL, a Zoran Mamić malo je promijenio momčad i uvrstio Izeta Hajrovića u prvih 11, kao i povratnika od ozljede, Dinu Perića.

Već u devetoj minuti sjajna prilika za Dinamo, a udarac Ivanušeca s ruba kaznenog prostora, Lavrović odbija u korner. Nova prilika u 16. minuti. Ivanušec je proigrao Hajrovića koji puca s osam metara, ali Lavrović i to brani.

Dinamo igra bolje, nadmoćan je, ali u 32. i domaćini imaju priliku. Mesa je pucao glavom nakon slobodnog udarca, ali Livaković odlično reagira. Lopta se odbija u Perića i ide prema golu, ali Perić izbija.

U 35. je zaprijetio Dinamo. Oršić je izveo korner, Petković je prebacio na drugu stativu, gdje Jakić malo kasni. U 41. Labrović skida Oršićev udarac, lopta se odbija Lauritsenu koji puca pokraj gola.

U nastavku kazneni udarac za Dinamo u 52. minuti. Pandža zaustavlja rukom udarac Burtona. I onda je na sceni Petković, kojki šeće do lopte, pušta Labrovića da legne i pogađa nebranjeni dio mreže za 0:1.

U 72. minuti je 0:2. Sjajna akcija Petkovića i bijeg Majera, koji je ušao umjesto Hajrovića, ubačaj između dvojice do Oršića koji je sam pred vratarom i gura loptu u lijevi kut.

Dinamo potom kontrilira igru i rezultat. Onda u 87. Petković s ruba kaznenog prostora pogađa vratnicu.

Šibenik (3-4-3): Labrović; Mesa, Pandža, Bilić; Todorski, Alimi, Ćurić, Pajić; Sahiti, Ampem, Contreras

Dinamo (4-3-3): Livaković; Moharrami, Perić, Lauritsen, Leovac; Burton, Jakić, Ivanušec; Hajrović, Oršić; Petković

Komentiraj