DINAMO POTOPIO RIJEKU: U odličnoj predstavi nanio joj teški poraz 7:2

Posljednju utakmicu SuperSport HNL-a u 2022. godini odigrali su Rijeka i Dinamo u sklopu 17. kola.

Dinamo je odmah žestoko napao i poveo u 2. minuti. Mižić je sjajno opalio po golu, Smolčić želio blokirati, ali je skrenuo loptu glavom i prevariio Labrovića za 1:0 za Dinamo.

Dinamo i dalje opasan, ali jedna kontra Rijeke u 11. minuti i spašava Livaković. Pucao je Hodža i dobro gađao kut, ali Livaković je pokazao kvalitetu. Dvije minute kasnije velemajstorski gol, zapravo golčina Oršića koji je pogodio s 20 metara u svom stilu i vodstvo na Rujevici od 2:0.

Dinamo nije stao i u 27. minuti je 3:0. Petković je odlično glavom prebacio Drmiću, on vidi kako utrčava Špikić, daje mu odličnu loptu, on ju diže iznad Labrovića za veliko vodstvo u prvih pola sata.

A onda u 44. minuti 4:0 za Dinamo. Opet Oršić. Mišić i Drmić su započeli akciju, a potom je Špikić izbio pred Labrovića i prešao ga, pa nesebično dao Oršiću koji je zabio na prazan gol.

U drugom dijelu Rijeka smanjuje u 47. minuti na 4:1. Strijelac je Lunetta. Vrančić je ubacio iz slobodnog udarca, a Lunetta glavom svladao Livakovića.

U 55. Dinamo uzvraća i Šutalo pogađa za 5:1. Oršić je poslao oštar centaršut, najbolje se snašao Šutalo i povećao vodstvo.

U 60. minuti Bulat ulazi umjesto Oršića, a Baturina umjesto Petkovića. U 68. pogađa Drmić za 6:1, ali je zaleđe. Potom Emreli mijenja Drmića. Za par sekundi po ulasku u 72. Emreli šalje projektil za 6:1. Sada nema zaleđa. Marin ulazi umjesto Ivanušeca.

U 78. odlično je potegnuo Alvarez. Lopta išla u rašlje, ali Livaković čudesno brani. U 83. Bušnja čini prekršaj nad Ljubičićem, dobiva žuti, ali prigovara sucu koji mu daje crveni.

Dvije minute kasnije opet Emreli i 7:1, prava katastrofa Rijeke. Bio je to pravi solo prodor i na kraju gura loptu kraj Labrovića.

I u sudačkoj nadoknadi grijerši Mišić, daje loptu u noge Vrančiću koji pogađa za 7:2.