DINAMO OTPUTOVAO U ČEŠKU: Za utakmicu s Viktotijom još nije spreman Petković

Nogometaši zagrebačkog Dinama otputovali su u Plzen gdje ih sutra čeka utakmica 4. kola Konferencijske lige protiv Viktorije.

Izvor: Media servis

Teške su dvije utakmice pred hrvatskim nogometnim prvacima jer Dinamo prvo sutra od 18:45 gostuje kod Viktorije u Plzenu, a onda za vikend ide na Rujevicu kod Rijeke.

Modri će pokušati doći do pozitivnog ishoda u Češkoj nakon što ih je Viktorija pobijedila u Maksimiru s 1:0.

“Nedostatak realizacije, odnosno neefikasnost. Dolazimo u prilike, ali trebamo biti precizniji. Treba ići dalje i biti uporan u nadi da će ti se otvoriti. Bio bi problem da ne svaramo prilike”, rekao je Sergej Jakirović koji će i u Plzenu morati sastaviti momčad bez najboljeg igrača Brune Petkovića jer se hrvatski reprezentativac još nije oporavio od ozljede.

U konkurenciji za utakmicu s Plzenom nema ni otpisanog Bogdana Mihajličenka, ozlijeđenih Luke Stojkovića i Lukasa Kačavende te Arijana Ademija i Kevina Theophile-Catherinea koji nemaju pravo nastupa.

Jakirović u Češku nije poveo niti Luku Menala. Dinamov kadar za Plzen: Nevistić, Zagorac, Moharrami, Ristovski, Perić, Bernauer, Šutalo, Perković, Sosa, Ljubičić, Mišić, Sučić, Halilović, Bulat, Baturina, Špikić, Kaneko, Vidović, Marin, Rukavina, Kulenović, Drmić i Emreli.

Nakon tri odigrana kola Viktorija ima devet bodova, drugi je Dinamo s tri pa s istim brojem bodova slijede Ballkani i Astana.