DINAMO NADVISIO VARAŽDIN: Ivanušec dao dva gola “svojima”

Varaždin i Dinamo igrali su utakmicu 22. kola SuperSport HNL-a, a u utakmicu je Dinamo ušao nešto oslabljen zbog pzljeda.

U petnaestak minuta lopta uglavnom kod Dinama. U 20. minuti Ivanušec je dao sjajnu loptu u prostor za Špikića, ali Zelenika je istrčao s gola i zibio je ispred Dinamovog igrača.

Četiri minute kasnije Ristovski je sjajno probio desnu stranu, ubacio, ali njegov ubačaj paralelno s gol-linijom nitko nije uspio skrenuti u mrežu.

U 29. novi problem za Dinamo, ozlije+en je Špikić i ulazi Menalo.

Dinamo napada, ima loptu, bolji je, ali bez konkretnih ideja pred golom Varaždina. U 43. sjajan prolaz Ristovskog, daje na taci Menalu koji s par metara puca preko gola. A onda silovita kontra Varaždina, sjajan volej Šege, ali Livaković je na mjestu.

U nastavku u 48. Baturina je ukrao loptu obrani i pokušao prebaciti Zeleniku, ali lopta je otišla pored gola. Minutu kasnije Ristovsdkio nalazi Ivanušeca koji se sjurio prema Zeleniki i postigao gol za 1:0.

U 53. Ba je opasno pucao, ali Ljubičić je požrtvovno blokirao njegov udarac. Potom prava ofeniva Dinama., ali nema gola. Lopta je 63 posto na strani Dinama koji stalno napada.

U 73. Dinamo vodi 2:0. Petković je napravio dar-mar u kaznenom prostoru, a onda je Ivanušec naletio na jednu odbijenu loptu i sjajno matirao Zeleniku.

Dinamo se opušta i dolazi kazna, Baturina gubi loptu bez potrebe, uzimaju Brodić koji poslužuje Teklića koji zabija za 2:1. Deset je minuta do kraja. Dinamo se sam našao u problemu jer je bio nadmoćan a dozvolio si neizvijesnost.

Ali onda u 85. veliki Petković kojimrade jednu loptu polsužuje Ademija kojki je tek ušao u igru koji zabija za 3:1.

Varaždin: Zelenika, Pellumbi, Stanić, Lamine Ba, Banovec, Pilj, Puclin, Kolarić, Teklić, Šego, Brodić

Dinamo: Livaković, J. Šutalo, Perić, Ristovski, Ljubičić, Mišić, Baturina, Bulat, Ivanušec, Špikić, Drmić