DINAMO NADMOĆAN: Pobjeda od 2:1 protiv Istre to ne pokazuje

Hrvatski prvak Dinamo igrao je protiv Istre u 17. kolu HNL-a, a u Pulu je ekipa došla samo s tri igrača koji su igrali u Ligi prvaka protiv Atalante u Milanu.

Od prve minute igraju samo Oršić, Perić i Theophile-Catherine, ostali su na klupi, ili su dobili odmor.

Dinamo je pritisnuo od prve minute, kada je Oršić pobjegao domaćoj obrani, lopta mu je malo pobjegla, ali dobro je pucao, no Čondrić je obranio.

Dvije minute kasnije pogodak za 0:1. Opet bježi Oršić, sjajno pronalazi Kadziora, koji pogađa suprotni kut.

Dinamo i dalje drži sve konce i pokušava povećati vodstvo. U 42. minuti sjajna prilika. Majer je odlično ubacio iz slobodnog udarca, ali je Perić loše pucao u padu. Istra je u prvom poluvremenu imala jedan udarac na vrata Dinama.

U nastavku u 49. minuti Oršić za 0:2. Kadzior je lijepo asistirao Oršić prebacio Čondrića. Dinamo je i dalje dominantan. Istra ima prvu pravu priliku u 51. minuti. Grujević je dobio dobru loptu na pet metara, ali je neshvatljivo pucao pokraj gola

U 73. zabija Kadzior, ali sudac dosuđuje zaleđe, iako snimka pokazuje da je situacija dvojbena. Onda Zagorac vrlo nesmotreno skače na jedan ubačaj u 88. mnuti i obara igrača. Sudac pokazuje na kazneni udarac. Mario Ćuže šalje Zagorca u jednu, a loptu u drugu stranu za 1:2.

 

Komentiraj