DINAMO JOŠ NIJE PRVAK: Neuvjerljivo protiv Lokomotive samo 1:1

Utakmicu 33. kola HNL-a na stadionu u Kranjčevićevoj igrali su Lokomotiva i Dinamo.

Dinamo je krenuo napadački. Ali Lokomotiva prijeti kontrama. U 3. minuti pokušao je Kulenović, ali preko gola. Lokomotiva je sve bolja. U 10. minuti Kačavenda je malo prekratak na ubačaj Aliyua. U 16. opet opasan napad Lokomotive. Milićević je pucao u punom trku, netko je iz obrane Dinama skrenuo u korner.

Dinamo je potisnut na svoju polovicu. U 20 minuta nije uputio udarac na vrata Lokomotive. Jaka kiša stvorila je teške uvjete za igru.

U 29. minuti penal za Lokomotivu! Ivanušec je rukom blokirao Marićev udarac. Zabija Kulenović, igrač Dinama koji je na posudbi u Lokomotivi, za 1:0.

Dinamo u 36. minuti ima tek prvi korner. I jedan udarac na gol u 39 minuta! U 44.minuti je sa 20-ak metara opalio Andrić tik pokraj vratnice.

U nastavku dvije promjene kod Dinama – Mišić i Petković ušli su umjesto Baturine i Andrića. Dinamo napada. Najprije je iz slobodnjaka sjajno opalio Oršić. Potom gužva u 16 metara Lokomotive i Soldo postiže autogol za 1:1. Nevistiću je ispala skliska lopta, išla je u gol, Mersinaj je pokušao spasiti i napucao Soldu, pa je lopta završila u mreži.

U 58. pokušava Petrković, pa u 65. Mišić gađa živi zid iz slobodnjaka, pa u 69. Oršić sjajno prodire, ali označeno je zaleđe. U 75. dvije promjene kod Dinama. Ušli su Šutalo i Tolić, a izašli Lauritsen i Oršić. U 83. Mersinaj ruši Menala, dobiva žuti. Slobodnjak puca Petković preko gola.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!