DINAMO IZGUBIO JOŠ JEDNOG IGRAČA: Najteže razdoblje mog života – kaže Boško Šutalo

Dinamo je ostao bez još jednog važnog igrača – Boško Šutalo (23) neće igrati do kraja sezone, objavio je zagrebački klub na službenom profilu.

Podsjetimo kako je Šutalo izvan terena od kolovoza kada je na ligaškom susretu kod Šibenika zaradio prijelom gležnja. Nakon operativnog zahvata, krenuo je na rehabilitaciju i trenažni proces, ali, nažalost, ponovno je osjetio bol zbog koje nije mogao dati svojih sto posto na terenu:

“GNK Dinamo ovim putem obavještava navijače i javnost da će nažalost naš Boško Šutalo biti izvan terena do kraja aktualne sezone. Nakon operativnog zahvata Boško je krenuo u rehabilitaciju i trenažni proces te je i konkurirao za igranje službenih utakmica.

Nažalost zaostala je manja bolnost koju je igrač osjetio i zbog koje nije mogao dati sto posto svojih mogućnosti. S obzirom da ne želimo riskirati da igrač zaigra dok nije u potpunosti spreman, klub i igrač dogovorili su “toaletu zgloba” zbog kojeg Boško sigurno neće zaigrati za plave do kraja sezone.

Ali će nakon navedenog zahvata biti u mogućnosti trenirati u potpunosti bez ikakvih bolova”, poručili su iz kluba.

Izrazili su mu punu podršku u što bržem oporavku i povratku na teren, a Šutalo je rekao:

“Posljednjih sedam mjeseci bilo je najteže razdoblje mog života kao i moje karijere. Od nesretnog događaja na utakmici protiv Šibenika, operacije, dobivene bakterijske infekcije, cjelokupne rehabilitacije sve do ovog trenutka kad znam da neću više moći pomoći momčadi na terenu ove sezone”.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!