DETALJI UŽASA U LIPIKU: Muškarac (34) zabio nož u trbuh bivšoj supruzi pred dvoje djece

Izlaze detalji napada na ženu u Školskoj ulici u Lipiku, o čemu je u ponedjeljak izvijestila policija.

Bivši suprug (34) nožem u trbuh ubo je svoju bivšu ženu pred očima dvoje maloljetne djece od 8 i 10 godina, a zatim pobjegao.

Za njim se tragalo, blokirano je cijelo područje, na teren su poslane sve raspoložive policijske snage i muškarac je vrlo brzo uhićen, piše MojPortal.

Žena u dobi od 33 godine vozilom Hitne pomoći prevezena je u pakračku bolnicu gdje joj je pružena liječnička pomoć.

“Žena je operirana, operacija je prošla dobro i ona je sada stabilno i izvan životne opasnosti”, rekla je ravnateljica Opće županijske bolnice Pakrac i bolnice hrvatskih veterana, Marina Major.

Kako neslužbeno doznaje MojPortal, uhićenom 34-godišnjaku ovo nije prvi put da je nasrnuo na svoju, sada bivšu suprugu.

“Najgore od svega je što je to napravio pred djecom. Ubo ju je nožem jednom u trbuh, nož je ostao u tijelu do dolaska hitne, a djeca su sve to gledala. Koliko sam čuo, susjedi i svećenik su prvi priskočili u pomoć”, izjavio jemještanin koji je želio ostati anoniman.

Od ostalih Lipičana se doznaje kako se uhićeni muškarac u Lipik doselio iz Zadra, a on i njegova bivša supruga bili su pripadnici jedne vjerske zajednice. Navodno su se često svađali, a rastali su se prije nekoliko godina.

PU požeško-slavonska je priopćila:

“U ponedjeljak 4. listopada 2021. iza 19 sati, Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave požeško-slavonske zaprimio je dojavu da je u Lipiku u Školskoj ulici u stanu pronađena 33-godišnjakinja s ozljedama od oštrog predmeta i ona je prevezena u bolnicu u Pakracu radi pružanja liječničke pomoći.

Vezano za navedeno uhićen je 34-godišnjak s područja Lipika i u tijeku je kriminalističko istraživanje i utvrđivanje svih okolnosti navedenog događaja.”