DETALJI TEŠKE NESREĆE: Na Istarskom ipsilonu poginula dvojica mladih zaštitara

Poznati su detalji o teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 00:22 na dionici Ivoli – Rogovići Istarskog ipsilona poginule su dvije osobe.

U priopćenju PU istarske stoji:

Noćas oko 00,22 sati na autocesti A8 (Istarskom ipsilonu) dogodila se prometna nesreća u kojoj su smrtno stradale dvije osobe. Prometna nesreća se dogodila kada je 31-godišnjak, koji nije koristio sigurnosni pojas, upravljao vozilom Fiat Doblo, daruvarske registarske oznake, iz smjera čvora Ivoli u smjeru čvora Rogovići. Vozač je iz neutvrđenih razloga skrenuo u desno van kolnika gdje je udario u smjerokazni stupić te u zaštitnu ogradu nakon čega se vozilo prevrnulo i udarilo u ogradu za zaštitu od buke.

U nesreći su smrtno stradali 31-godišnji vozač i 31-godišnji suvozač. Nadležno državno odvjetništvo naložilo je obdukciju nad tijelima preminulih. Za vrijeme trajanja očevida promet na dionici autoceste od čvora Ivoli do čvora Rogovići bio u prekidu do 6 sati.

Obojica poginulih 31-godišnjaka su iz Rijeke i zaposlenici su zaštitarske kuće Securitas, javlja Glas Istre.

“Nažalost, noćas smo primili vijest koja je sve nas u Securitasu duboko potresla. Za nas kao kompaniju koja njeguje iznimnu povezanost i bliske kolegijalne odnose među našim ljudima, ovo je iznimno težak i osjetljiv trenutak. Kolege koji su, nažalost, izgubili svoje živote, bili su neizostavan dio našeg tima. Misli svih zaposlenika Securitasa Hrvatska sada su uz obitelj poginulih. Želimo izraziti najiskreniju sućut i bezrezervnu podršku njihovim najmilijima u ovom teškom trenutku”, navedeno je u priopćenju koje potpisuje Iva Funčić Lučić, direktorica marketinga i komunikacija tvrtke Securitas sa sjedištem u Zagrebu.