DETALJI STRAŠNOG SUDARA: Mladić (28) nepropisno pretjecao i poginuo zajedno s ocem

Liječnici se bore za život dvoje ljudi, među njima 14-godišnje dijete, koji su jučer teško stradali u sudaru dva osobna vozila na Državnoj cesti 1 nedaleko Karlovca.

U nesreći su poginule dvije osobe, a tri su ozlijeđene, a Podsjetimo, a policija je utvrdila da je nesreću uzrokovao 28-godišnjak, i to zbog nepropisnog pretjecanja, zbog čega je došlo do frontalnog sudara.

“Jučer u 16.35 sati na državnoj cesti D1 u Tušiloviću dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su dvije muške osobe smrtno stradale.

Osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka upravljao je 28-godišnjak te uslijed nepropisnog pretjecanja udario u osobni automobil talijanskih registarskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 46-godišnjak”, navodi se u policijskom priopćenju.

Na mjestu događaja smrtno su stradali 28-godišnji vozač i 54-godišnji putnik iz njegovog vozila, oboje hrvatski državljani, dok su 46-godišnji vozač i 14-godišnje dijete iz njegova vozila, oboje hrvatski državljani, teško ozlijeđeni ozljedama opasnim po život, a 43-godišnja putnica, državljanka Bosne i Hercegovine, teško je ozlijeđena.

U vozilu karlovačkih oznaka poginuli su, kako doznajemo, otac i sin, koji su se kobne zgode kretali u smjeru Karlovca, a obitelj iz BiH je putovala u smjeru juga. Nesreća se dogodila u dijelu ceste koji je označen dvostrukom punom linijom. Prizor na mjestu događaja je bio stravičan, vozila su bila uništena do neprepoznatljivosti.

Promet tim dijelom državne ceste bio je u prekidu od 16.35 do 20.03 sati, do okončanja policijskog očevida. O prometnoj nesreći nadležnom državnom odvjetništvu bit će dostavljeno izvješće, kažu u policiji.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!