DETALJI NEUSPJELE PLJAČKE: Policija objavila kako je došlo do napada na vozilo FINA-e

Jučer, 22. srpnja oko 20.30 sati na Peščenici, na Slavonskoj aveniji ispred trgovine dvojicu nepoznatih počinitelja u pokušaju razbojništva spriječili su zaštitari, dok je policija jednog od njih vrlo brzo imala pod nadzorom.

U priopćenju PU zagrebačke dalje se kaže:

Provedenim očevidom utvrđeno je da je u navedeno vrijeme ispred trgovine, prilikom pratnje novčanih sredstava iz objekta u kombi vozilo, jedan maskirani počinitelj, s vatrenim oružjem u rukama dotrčao do zaštitara uz povike koji su nedvojbeno upućivali na motiv činjenja kaznenog djela razbojništva.

U tom trenutku, zbog prijetnje vatrenim oružjem i očitom namjerom da je u tijeku činjenje kaznenog djela, iz svog službenog pištolja prema njemu zaštitar je ispalio nekoliko hitaca.

Počinitelj se nakon toga udaljio prema osobnom automobilu u kojem ga je, čekao najvjerojatnije još jedan počinitelj, te su se odvezli odnosno pobjegli s mjesta događaja.

Tijekom intenzivnog traganja policije za počiniteljima, zaprimljena je dojava iz liječničke ustanove o zaprimljenoj osobi ozlijeđenoj vatrenim oružjem.

Teško ozlijeđeni muškarac je liječnički zbrinut te se dovodi u svezu s počinjenjem ovog kaznenog djela.

PISALI SMO:

DRAMA U ZAGREBU: Oružani prepad na blindirano vozilo FINA-e – zaštitari pucali – čitajte OVDJE.

Komentiraj