DESETA ŽRTVA: Nakon 12 dana preminula djevojčica ranjena u pucnjavi u beogradskoj školi

Djevojčica A. A., ranjena u pucnjavi u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru u Beogradu, ipak je preminula zbog težine njezinih ozljeda.

Javio je to beogradski blic.rs. Djevojčica je bila u bolnici 12 dana, od 3. svibnja, kada je i došlo do masovnog ubojstva.

“Pacijentica koja je s teškim povredama glave opasnim po život zadobivenim prilikom pucnjave u OŠ „Vladislav Ribnikar“ bila zbrinuta u Sveučilišnoj dječjoj klinici u Tiršovoj, jutros je preminula unatoč svim medicinskim naporima. Ministrica zdravlja Danica Grujičić, u svoje ime i u ime Ministarstva zdravlja, izjavljuje iskreno saučešće obitelji stradale djevojčice”, poručili su iz ministarstva.

Djevojčica je bila ranjena u glavu i odmah po dolasku u bolnicu operirana, rekao je tada ravnatelj bolnice Siniša Dučić i dodao da je zahvat bio dug i zahtjevan.

Podsjetimo, nezapamćena tragedija u Srbiji dogodila se 3. svibnja kada je u beogradsku osnovnu školu ušao 13-godišnji učenik s očevim pištoljem i pucao na druge učenike i nastavnike. Ubio je zaštitara i još osmero djece.