DEBITANT LIVAJA: Hvala Daliću, nadam se da ću opravdati njegova očekivanja

Foto: Screenshot youtube
Foto: Screenshot youtube

Marko Livaja debitirao je za Hrvatsku u prijateljskoj utakmici protiv Portugala te se nada prilici i protiv Španjolaca.

“Hvala izborniku što mi je pružio šansu, stvarno sam ponosan i nadam se da ću opravdati njegova očekivanja. Mnogo mi se toga događalo dok sam bio mlad, imao sam uspona i padova u karijeri, a pokazalo se da mi je bila dobra odluka rano otići u inozemstvo. Sada sam se pronašao u Grčkoj, tamo me poštuju i nadam se da ću dugo ostati”, počeo je za službeni web HNS-a Livaja.

“Normalno je da napadač uvijek očekuje postići pogodak, ali najvažnije je dobro odigrati protiv snažnog suparnika. Mandžukić je kroz svoje godine u reprezentaciji dokazao da je veliki radnik, mnogo je toga napravio i teško ćemo ga nadomjestiti, ali svi ćemo pomoći reprezentaciji koliko možemo”, dodao je napadač Hrvatske i najavio sraz sa Španjolcima.

“Španjolska je težak suparnik, koji nije bio na očekivanoj razini na prošlim velikim natjecanjima, ali sada ima mnogo mladih i talentiranih igrača. Svi će nas sada gledati i očekujem kvalitetnu utakmicu, a imamo poseban motiv dobro odigrati nakon fenomenalnog Svjetskog prvenstva. Modrić i Rakitić u veznom redu bit će nam velika pomoć, s njima se uvijek očekuju veliki rezultati”, zaključio je napadač.

Komentiraj