DAVOR ŠUKER O HULIGANIMA: HNS radi svoj posao – apeliram na državu i institucije da odrade svoj

šuker, davor šuker

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker osvrnuo se na završnicu dvoboja Vatrenih sa Češkom.

Hrvatski su nogometaši na EP-u u Francuskoj osvojili svoj četvrti bod remiziravši sa Česima, no predsjednik HNS-a Davor Šuker morao se još jednom posvetiti scenama na tribinama.

“Što reći, ovo je već 15 godina normalno u hrvatskom društvu i hrvatskoj politici. Plaćanje kazni, huligansko slanje poruka s tribina, a najviše boli igranje pred praznim tribinama. Ne učimo na svojim greškama i ne znam više kome se obratiti. Hrvatski nogometni savez radi svoj posao, a apeliram na državu i na institucije da odrade svoj. Tražit ćemo od francuske policije pomoć našem sudstvu, da se vidi tko baca baklje, a neće ih valjda netko pokušati opravdati. Ne treba nas valjda izbaciti na četiri godine da konačno naučimo, zamislite što bi to bilo za naše igrače. Nemoćni smo, srce me boli. Nešto je trulo kod nas, a ovo ostalo zaslužuje nultu toleranciju”, poručio je Šuker.

No, Vatreni su većinu utakmice opet izgledali izvrsno na travnjaku.

“Dominirali smo, vidjeli smo moćnu Hrvatsku koja je pokazivala inicijativu i na kraju žalimo zbog ovih 2-2, pogotovo jer smo prilikom Mandžukića mogli sve riješiti. Česi s razlogom slave, dok nas svi hvale kako smo možda i jedina momčad koja na ovom Europskom prvenstvu igra dominantno”, rekao je predsjednik HNS-a.

Komentiraj