DAVOR NAĐI: Radili smo najbolje za grad, a od Rimca nismo vidjeli ni kune

Politička stranka „Fokus” unatoč pesimističnim predviđanjima svojih oponenata nije imala epizodnu političku ulogu zalaganje za javne politike.

Osigurala im je treću godinu postojanja i djelovanja na lokalnoj i nacionalnoj razini. Štoviše „Fokus” se u Saboru nedavno pojačao sa još jednim zastupnikom – u njihov klub je prešao nezavisni saborski zastupnik Damir Bajs, inače nezavisni župan Bjelovarsko-bilogorske županije.Fokus se, istaknuo je Nađi, pozicionirao kao stranka centra.

– Naše politike su takve da se ne bavimo toliko svjetonazorskim temama, nego temama koje stavljaju kruh nas stol, temama koje ne dijele ljude. Nama je cilj da se podigne životni standard, a ne da se svađamo s drugim političkim opcijama i u tom smislu tražimo partnere, rekaoje Nađi za HRT.

Čelnik Fokusa tvrdi da nisu elitistička stranka fokusirana na poduzetništvo i kapital.

– Zagovaramo i prava radnika u privatnom i javnom sektoru. Naše politike doprinose boljem životu svih građana, ne govorimo tu o elitizmu, rekao je.

Nađi je komentirao kritike da podržali poduzetnika Matu Rimca i i njegovu autoindustriju koju su doveli u Svetu Nedelju zbog financijskog interesa i materijalne potpore stranci uoči izborne godine.

– Od gospodina Rimca nikada nismo vidjeli ni kune, prilično sam siguran da ni nećemo. Radili smo što je najbolje za grad, što poduzetnicima što građanima. Pitajte bilo koga i reći će da se bolje živi nego prije nego smo mi došli na vlast. Ukinuli smo prirez, komunalni doprinos za izgradnju kuća i stanova, rasteretili smo sve građane, istaknuo je.