DAVOR NAĐI: Nikad od mene “kandidata za premijera” – evo zašto

Čitam kako mediji stalno političarima nalaze nekretnine, naravno najčešće HDZ-ovcima… Pa si mislim kako nikad meni nitko ne nađe neki stan ili zemljišta? Baš bi mi dobro došlo.

Piše tako na Facebooku Davor Nađi, čelnik stranke Fokus, i nastavlja:

A valjda je do godina, dosta sam mlađi od svih njih pa me valjda pamćenje bolje služi.

Pa čujem neki kupuju kvadrat stana po 1600 eura u Zagrebu. Brzo otvaram sve oglasnike da i ja ubodem neku tako dobru ponudu, ali izgleda da je već sve prodano. Nema baš ništa takvog u ponudi u krugu 50 km od Zagreba.

A onda pak čitam kako neki imaju u najmu 80-ak kvadrata stan u centru Zagreba za 580 eura mjesečno. I ne budi mi teško, kad već ne mogu kupiti stan za 1600 eura/kvadrat, idem brzo listat oglase da si i ja unajmim tako jeftino. Ali opet ništa te površine i lokacije ispod 700-800 eura mjesečno, a većina takvih košta i više. Baš nemam sreće.

Evo, baš me neće te nekretnine.. Očito drugi političari znaju bolje. Ja sve što znam je samo napraviti kako da drugima bude bolje. Nikad od mene “kandidata za premijera”…

A realno, pravi kandidat za premijera mora imati nekretnine koje je zaboravio, firmu u blokadi bar jedno 7 puta, većinu bliskih suradnika s optužnicom, lažni doktorat, iznajmljivati stan izvan centra a unajmljivati duplo veći stan u centru za niti 100 eura više, trgovati s plinom za cent.. Bar nešto da pokaže sposobnost. Bilo što…

A ne ja jadan samo smanjujem neke poreze, privlačim privatne investicije, radim na podizanju kvalitete života, transparentnosti… Ono, sve neke baš bezveze stvari.