DAVOR IVO STIER: Milanović je koristio ideologiju da bi produbljivao podjele – ekonomija je stagnirala

Davor Ivo Stier

“Naša je strategija vrlo jasna, druge stranke mogu izabrati strategiju koju žele. Naš suparnik je Zoran Milanović i ono što hrvatski građani moraju odlučiti je žele li još četiri godine Zorana Milanovića ili četiri godine Andreja Plenkovića kao premijera”, rekao je HDZ-ov Davor Ivo Stier gostujući na N1 televiziji.

“Imali smo četiri godine Milanovića, koji je koristio ideologiju da bi produbljivao podjele u hrvatskom društvu dok je ekonomija stagnirala”, rekao je Stier, koji predvodi listu HDZ-a u VII. izbornoj jedinici, za N1. “S Andrejom Plenkovićem želimo jednu politiku okupljanja koja će rješavati ekonomske probleme građana.Ponavljam, svaka stranka može odabrati strategiju koju želi, a mi idemo s jasnim programom i uvjereni smo da ćemo pobijediti i da će Andrej Plenković biti mandatar i da ćemo onda imati priliku formirati i parlamantarnu većinu i stabilnu Vladu desnoga centra.”

Na pitanje računaju li na Most, Stier je odgovorio: “Mi računamo da ćemo razgovarati sa stranakama koje mogu i svjetonazorski i na temelju političke platforme surađivati s nama. Ta su vrata otvorena za Most, ali nema prostora za ucjenjivanja. Imat ćemo takav rezultat da će biti jasno da je Plenković mandatar.”

 

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!