DARKO MILINOVIĆ: Ne uspoređujte nas sa Zoranom Milanovićem – njega može pobijediti svaki naš član

darko milinović

Darko Milinović, svojevremeno, u prošloj utrci za mjesto predsjednika HDZ-a oštar kritičar Tomislava Karamarka, kaže kako još nije odlučio hoće li se kandidirati za predsjednika stranke.

“Donijet ću svoju odluku kad za to dođe vrijeme”, kazao je Milinović i dodao da treba tražiti pandan najgoremu premijeru u povijesti Republike Hrvatske, Zoranu Milanoviću.

“Tko god bude izabran, pobijedit će Zorana Milanovića. Priznajmo mu i da je fakin u SDP-u ako treba, mi moramo imati fakina u HDZ-u. Milanović je i ratnik u SDP-u, ako treba, i mi to trebamo u HDZ-u. Milanović, kažu, ima nekakva velika iskustva u diplomaciji. Naravno, 90-ih ih je stekao, kad se ovdje ginulo i tu diplomaciju upotrijebio da blati, zajedno s Vesnom Pusić, svoju državu da je agresor, a nova paradigma je da je to slučajna država. I na kraju, vele da on ima veliku širinu pa, evo, ja mogu razgovarati korektnije, poštenije, otvorenije s nacionalnim manjinama, svojim prijateljima u IDS-u i HDSSB-u”, kazao je Milinović.

“Nemojte nas uspoređivati sa Zoranom Milanovićem, to je podcjenjivanje svih 200.000 članova HDZ-a, koji svi mogu pobijediti Zorana Milanovića”, kazao je Milinović novinarima ispred sjedišta stranke.

Komentiraj