DARKO MILINOVIĆ: Lički HDZ je došao do crte i više nema natrag!

darko milinović

Nakon što je Darko Milinović jučer podnio ostavku na mjesto predsjednika HDZ-a Ličko-senjske županije, danas je održao pressicu sa strelicama upućenim na adresu državnog vodstva HDZ-a.

Podsjetimo, Milinović je podnio ostavku nakon što je ministar Tomislav Ćorić za novog ravnatelja nacionalnog parka Plitvička jezera postavio Tomislava Kovačevića, direktora LAG-a iz Karlobaga umjesto Milinovićeve kandidatkinje.

”Nisu Plitvice glavni problem. Moj potez nije ishitren, on je duboko promišljen i s njim je upoznat sam vrh HDZ-a’, kazao je na početku Milinović.

“Ostavke su podnijeli i drugi – predsjednik mladeži, predsjednik Kluba utemeljitelja, predsjednik zajednice branitelja Gojko Šušak…Svi predsjednici općinskih i gradskih odbora su podnijeli neopozive ostavke….  Dobri smo im kad treba prikupljati glasove, a kad je u pitanju mišljenje ličkog HDZ-a onda je poruka ministra Ćorića da smo građani drugog reda”, rekao je Milinović.

Potom je rekao kako se Ličko-senjskom županijom neće rukovoditi iz Zagreba i upitao: “Zašto od naših pet kandidata ne može biti niti jedan naš?”

“Mi 20 godina dobivano izbore, a onda na čelu Plitvičkih jezera ne može biti nitko naš”, rekao je. “‘Ovo je pobuna ličkog HDZ-a pritiv ministra Ćorića, a ne protiv Plenkovića”.

“Lički HDZ je došao do crte iza koje više nema natrag… Ne dozvoljam da nas kvazi HDZ-ovci omaložavaju”.

Tomislava Kovačevića je pozvao da odustane od kandidature.

PISALI SMO:

HDZ-OV “RAT” U LICI: Darko Milinović suprotstavio se Plenkoviću i podnio ostavku! – čitajte OVDJE.

 

Komentiraj