DARIO ŠIMIĆ: Igor Bišćan i stožer imaju i dalje našu podršku

Dario Šimić, član Dinamove Uprave, je sa stadiona AEK-a i prokomentirao ispadanje iz Lige prvaka i daljnji status trenera Igora Bišćana.

“Bili smo blizu, stvarno možemo reći da smo bili ponosni na naše dečke kako su igrali 92 minute. Nažalost nismo zatvorili utakmicu i ne možemo biti zadovoljni s tim. Treba vidjeti zašto nam se dosta često događa da gubimo utakmice u zadnjim minutama.”

Govorio je i što će biti sutra: “Ovo je bila strašno teška utakmica, nakon onoga što se dogodilo s navijačima. Naša sezona traje do kraja ove godine. U četvrtak već imamo novu utakmicu, što brže se treba dignuti i treba igrati dalje. Svaka tri dana bit će novi nastup. Dečki su profesionalci, svi smo bili profesionalci, od nas se očekuje da izvlačimo maksimum.”

O Bišćanu i stožeru:  “Vjerujem da je to strašan šok za trenera i njegov stožer. Oni imaju našu maksimalnu podršku i ljudsku i bilo kakvu, kao što su imali i do sada. Stojimo im maksimalno na raspolaganju, a oni moraju analizirati svoj posao i vidjeti kako dignuti momčad te kako biti bolji.”