DARIO HREBAK: Razočarao me Škoro – Domovinski pokret vodi Vidović Krišto i sedam patuljaka

Dario Hrebak, gradonačelnik Bjelovara i čelnik HSLS-a, koji je na HDZ-ovoj listi postao i saborski zastupnik, gostovao je na N1 televiziji i među ostalim komentirao i neke istupe i kako kaže, govor mržnje, koji dolazi iz Domovinskog pokreta.

O izjavi vukovarskog gradonačelnika Ivana Penave koji je, komentirajući pucnjavu na Markovu trgu, kazao da je napadač pokazao bunt, Hrebak je za N1 rekao:

“Smatram da su takve izjave apsolutno neprihvatljive u jednom demokratskom društvu, a premijer Plenković je išao istom logikom i išao je u verbalni sukob jer se branio od svih tih napada. Govor mržnje, nasilje i netolerancija su sve ono za što se kao liberal ne mogu zalagati. Najsuvislija stvar koju je Penava napravio i od koje građani imaju koristi jest kada je u Saboru govorio o zaprašivanju komaraca u Slavoniji”.

Komentirao je i izjave Karoline Vidović-Krišto iz Domovinskog pokreta.

“Ista stvar je i s Vidović-Krišto. U Saboru sam rekao da ću biti brana ovoj vrsti radikalizma i ekstremizma. Oni tome doprinose i to javno želim osuditi. A najviše me muči Škoro. Očekivao sam da će biti lider oporbe, a sada će imati problema u svojim redovima. Ovako to ispada kao bajka koju vodi Vidović-Krišto i sedam patuljaka. Osobno smatram da ona želi postati prava heroina Domovinskog pokreta”; kazao je Hrebak.

Komentiraj