DANIJEL SUBAŠIĆ: Mbappe je brži od Vespe – u tri metra ostavi te dva metra!

Foto: Screenshot/HRT
Foto: Screenshot/HRT

Danijel Subašić, igrač Monaca, nije samo od pomoći Vatrenima kao odličan vratar, već je i sjajan poznavatelj francuske reprezentacije i nekih pojedinaca.

Tako je o sjajnom francuskom reprezentativcu Kylian Mbappeu rekao:

“Strašan igrač, a bit će još bolji… Kod njega se na prvom treningu vidjelo da će biti ekstra klasa. Motorika, brzina, snaga, a sve zna… Dečko je bio nevjerojatno pristojan, radišan, vrijedan… Baš nikad nije glumio neku zvijezdu čak i kada je stekao status u momčadi. Uvijek je bio vrlo skroman, samozatajan. Pa… On jedini nije bio s nama na proslavi naslova prvaka. Bio je maloljetan, možda ga nisu pustili roditelji, ha, ha, ha…”, rekao je Subašić za Novi list.

subašić, vratar

“Brži je od Vespe, ha, ha, ha… “, nastavlja Subašić s pohvalama  za Mbappea. “Prostim okom se vidi da je duplo brži od svih, u tri metra ostavi te dva metra. Strašno je silovit, brz, neugodan, brz s loptom što je vrlo važno u nogometu.”

A o tome kako zaustaviti tog hitronogog igrača, Subašić kaže: “Ako smo mogli zaustaviti Messija ili Kanea, moži ćemo zaustaviti i Mbappea. samo moramo djelovati kao momčad. U tom slučaju ne bojimo se nikoga.”