DANIJEL SUBAŠIĆ: Bit će teško protiv Danske – nisu izgubili već 18 utakmica

danijel subašić

Poznati su svi sudionici osmine finala Svjetskog nogometnog prvenstva.

Sinoć je Belgija u skupini G svladala Englesku 1-0 i igrat će protiv Japana koji je izgubio od Poljske 1-0 u skupini H. Gordi Albion će tako u borbu s Kolumbijom, koja je pak svladala Senegal 1-0 i poslala ga kući. Potpuno nevažnu utakmicu odigrali su Tunis i Panama.

Afrička je reprezentacija slavila s 3-0. Naš je fokus i dalje na nedjelji i utakmici Danskom. Veseli da su ponovno svi igrači trenirali, te da nema ozlijeđenih.

Vratar Danijel Subašić smatra da nam protivnik ima impresivan niz utakmica iza sebe te da će Skandinavci biti tvrd orah.

„Danska je pokazala svojim igrama da su dobri jer su bez poraza u posljednjih 18 utakmica. Super su tvrda i čvrsta momčad, imaju super igrača, Christiana Eriksena iz Tottenhama. Bit će teško jer nisu 18 utakmica izgubili“, rekao je naš čuvar mreže.

Slično razmišlja i lijevi bočni Ivan Strinić.

„Danci su stvarno dobra i organizirana ekipa i neće nam biti lako protiv njih. Nitko tu nije u prednosti“, smatra Strinić.

Danas je dan bez nogometa u Rusiji, a Vatreni se opraštaju svojeg kampa u Rusiji, jer ako svladamo Dansku svi se sele u Soči gdje u borbu za polufinale dolazi i pobjednik susreta Rusija-Španjolska.

Utakmica u Nižni Novgorodu je u nedjelju od 20 sati.