DAN ŽALOSTI U MOSTARU: Danas će biti pokopana obitelj Krstić – Marijana, Boris i Roberto

Danas je u Mostaru dan žalosti i posljednji ispraćaj tragično stradale obitelji Krstić koja je poginula u subotu oko 20 sati u teškoj prometnoj nesreći.

Podsječamo kako se sve dogodilo na magistralnom putu M-17 u mjestu Buna –Zaton, kada su četiri osobe smrtno stradale i četiri teško ozlijeđene.

Dan žalosti u Mostaru je službeno proglasio gradonačelnik Mostara Mario Kordić, koji je ranije obiteljima tragično stradalih izrazio sućut, piše klix.ba.

U nesreći je poginula tročlana obitelj Krstić – bračni par Boris (35) i Marijana (34) te njihov sin Roberto (9), dok je njihova trogodišnja kći zadobila ozlijede opasne po život i na liječenju je u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar.

Posljednji ispraćaj obitelji Krstić bit će u 15 sati ispred gradske mrtvačnice Bijeli Brijeg u Mostaru, gdje će članovi obitelji od 14 sati primati saučešće. Tročlana obitelj bit će pokopana na Rimokatoličkom groblju u naselju Ortiješ, a misa zadušnica će biti služena uz pokop.

Neslužbeno, tragično stradala obitelj Krstić je žrtva utrkivanja i nesavjesne vožnje druga dva automobila na cesti, BMW-a i Mercedesa. Četvrta poginula osoba u ovoj nesreći je vozač BMW-a Mate Primorac, inače hercegovački biznismen koji će danas biti sahranjen u Čitluku.

Kantonalno tužilaštvo HNK je naložilo obdukciju tijela stradalih i vještačenje svih automobila koji su sudjelovali u prometnoj nesreći, te se poduzimaju sve zakonom previđene istražne radnje kako bi se rasvijetlile okolnosti koje su dovele do tragične nesreće.