DAMIR VRBANOVIĆ: Ove godine nema izbora za novog predsjednika HNS-a

vrbanović, damir vrbanovićUnatoč nagađanjima kako će na skupštini Zagrebačkog nogometnog saveza predsjednik nogometnog saveza Davor Šuker raspisati izbore za novog predsjednika HNS-a u prosincu, to se ipak nije dogodilo.

“Šuker se razbolio, ima virozu te nije mogao doći zbog čega se ispričao”, rekao je Damir Vrbanović, izvršni direktor HNS-a i predsjednik Zagrebačkog nogometnog saveza koji jepotvrdio da će se 19. prosinca održati redovita Skupština HNS-a. ZNS je odlučio kako će njihov predstavnik na Skupštini HNS-a biti Tomislav Svetina. Skupština ZNS-a umjesto dosadašnjeg 31 člana sada ima 64 člana s ukupno 582 glasa kako bi se prilagodili novom zakonu o sportu.

Nagađa se kako bi se izbori za novog predsjednika HNS-a trebali održati u proljeće 2018. godine, a u medijima se najčešće spominju dva imena kao mogućih protukandidata Davoru Šukeru u borbi za novi mandat – Marijan Kustić i Dario Šimić. Budućeg predsjednika odlučit će Skupština koja ima 59 članova, a za pobjedu je potrebno osvojiti 30 glasova, piše Media servis.

Komentiraj