DALIĆ O ODLASKU LIVAJE: “Hrvatska je iznad svega i za Hrvatsku moraš puno toga istrpjeti”

“Žao mi je što je došlo do ovoga, do ove situacije. Izgubili smo važnog igrača za Ligu nacija, to mi je baš jako žao. Nažalost, jedan izolirani incident koji je trajao minutu, maksimalno dvije minute, doveo je do svega toga. Mi smo preko glasnogovornika osudili svako vrijeđanje igrača hrvatske reprezentacije”, rekao je izbornik Zlatko Dalić govoreći o odlasku Livaje iz reprezentaciuje.

“To sam puno puta rekao i ja, to mi nismo zavrijedili i to je za svaku osudu. Razgovarao sam s njim, pogodilo ga je i u potpunosti ga razumijem. Pokušao sam ga odgovoriti od odluke da napusti reprezentaciju, ali nisam uspio. Podržao sam ga u njegovoj odluci, kao što sam i ranije podržavao igrače u njihovim prijašnjim odlukama.”

“Ovo sve što se događa nakon toga jedna je velika igra. Opet se pokušava stvari vratiti na početak, kao što je bilo prije 6-7 godina. Ja se u to neću uvući kao izbornik, a neće niti igrači reprezentacije. Za nas je ta priča gotova. A vi znate moj stav, da je Hrvatska iznad svega i za Hrvatsku moraš puno toga istrpjeti”, dodao je još izbornik, kako javlja Dnevnik.hr.