DALIĆ NAKON ARMENIJE: Ivanušec i Petković bili su jako dobri

Ovo su protivnici koji su na papiru lagani, ali su teške utakmice. U zadnje dvije godine Hrvatska igra samo teške utakmice, rekao je Zlatko Dalić nakon pobjede nad Armenijom od 1:0.

“Ovo je utakmica koju mi igramo jednom u godinu dana, protiv Cipra i Malte, sve ostalo su bile Argentina, Brazil, Španjolska, Francuska, Portugal, Engleska.. Ovo su protivnici koji nas ipak nekad znaju prevariti, ali eto nismo izgubili koncentraciju i to je dobro.”

Ivanušec, Petković?

“Ivanušec je igrao jako dobro. Zamijenili smo njega i Kramarića kako bi se odmorili jer su igrali i cijelu utakmicu u Rijeci. Bruno je ima dvije šanse, no bio je jako dobar, sačuvao je puno lopti, bio mantinela, skočio, imao je zicera. Zadovoljan sam. Bruno dobro igra u klubu i reprezentaciji, na njemu je da nastavi tako.”

Hrvatska ima još četiri utakmice u kvalifikacijskoj grupi.

“Idemo korak po korak. Sad imamo Tursku doma i Wales u gostima. Moramo što prije osigurati plasman da se ne borimo u zadnjim utakmicama. Bitno je koliko ćemo bodova osvojiti i zbog ždrijeba za Euro. Jedva čekam utakmicu s Turskom na Opus Areni. Idemo pobijediti”, zaključio je Dalić.