DA ME SE NE SOTONIZIRA U MEDIJIMA: Evo što sam rekao o cjepivima i cijepljenju – poručuje Bunjac

Jedan od ključnih argumenata kojima se služe mediji da bi me osobno difamirali je moja navodna tvrdnja da se u cjepivima nalaze štetni sastojci – ističe bivši saborski zastupnik Branimir Bunjac, a sada zamjenik predsjednika Stranke Ivana Pernara.

Oko cijele bure koja se digla što je tko rekao oko cijepljenja djece, tko je za ili protiv, Bunjac je na Facebooku pojasnio svoj stav, kao i to što je točno rekao o cijepljenju djece:

Hajmo jednom za svagda raščistiti tu priču.

Dakle, prije dvije godine u Saboru me posjećuju LIJEČNICI i donose mi dokumente o nuspojavama cjepiva koje je objavio Zavod za javno zdravstvo i također o štetnim sastojcima koje je sa stavila Udruga za zaštitu pacijenata.

To dokumenti sadrže više desetaka stranica.

Nakon toga sam o spomenutom sastanku napisao post koji počinje rečenicom DANAS SAM PRIMIO U RUKE.

Znači, ništa nisam tvrdio niti tvrdim u vezi cjepiva već sam pokušao animirati zainteresirane strane na raspravu.

NIKADA nisam bio PROTIV cjepiva, već se zalažem za SLOBODU IZBORA koja postoji u većini država Zapadne Europe.

Želim naglasiti da je u svim državama u kojima je cijepljenje izbor procijepljenost VEĆA nego u Hrvatskoj.

Ono čemu se protivim je represija, razmišljanje da se nekoga može kaznama prisiliti da nešto radi sa svojim tijelom, a što se protivi njegovom uvjerenju.

Sve međunarodne konvencije, koje je između ostalog, prihvatila Hrvatska, kažu da je osobna sloboda ispred interesa znanosti.

Eto, to je ono što imam reći na ovu temu.

Ako ovo što sam napisao doista zanima novinare, ovim putem ih javno pozivam da i oni UZMU U RUKE dokumentaciju koju sam dobio u Saboru, pa neka polemiziraju sa onima koji su je napisali, sa potpisanim liječnicima, a ne sa mnom.

Komentiraj