CVITANOVIĆ UOČI NASTAVKA HNL-A: Želimo napredovati svakim danom

mario cvitanović

Glavni trener Dinama, Mario Cvitanović, održao je presicu uoči derbija protiv Osijeka. Susret protiv slavonskog prvoligaša na rasporedu je u subotu, 10. veljače, u 17 sati.

“Što se tiče utakmice u Osijeku, čeka nas nastavak sezone i sigurno teška utakmica kao i svaka koja se odnosi na faktore na koje možemo i na koje ne možemo utjecati. Protiv prirode se ne možemo boriti, nadamo se da će teren biti dobar za igru, u suprotnom ćemo se morati adaptirati i boriti, spremni smo na to. Utjecati možemo na stvari na terenu, na našu prezentaciju, isticanje naših stvari koje smo uvježbavali i korigirali kroz pripreme. Nadam se da smo te stvari primijenili, dat ćemo sve od sebe i da to pokažemo na terenu, od prvog do zadnjeg igrača koji je u našem kadru”, započeo je trener Cvitanović, a prenosi Dinamov web.

Cvitanović je dodao da u Osijek neće putovati nedovoljno spremni Fiolić i Sosa.

“Generalno radimo na tome da svaki dan budemo bolji, smatram da gledanje predaleko u budućnost nas može zavarati i otežati rad. Treba nam strpljenja, rada, kvalitete i odgovornosti. To su igrači dosad pokazali i svaki dan se ponašamo kao da je zadnji, živimo trenutak. Želimo napredovati svaki dan, to je naša vizija. Teren je jedino mjerilo i pokazuje koliko smo uspješni”, dodao je trener Dinama i rekao kako je zadovoljan svakim pojačanjem koje je striglo u klub.

Ove sezone Dinamo još nije svladao Osijek u dva međusobna susreta.

“Da, dva puta smo igrali neriješeno. Bile su to teške utakmice, Osijek je ozbiljna momčad, imaju strukturu, fizionomiju momčadi i automatizme. Iskusna su momčad koja zna što želi i koja zna igrati na rezultat. Na nama je da svoju mladost i energiju usmjerimo da u svakoj utakmici idemo na pobjedu”, zaključio je trener maksimirskog kluba.

 

 

Komentiraj