CVITANOVIĆ TRAŽI OD IGRAČA: Pristup, znanje, ponašanje i rezultat – ako toga ne bude, nećete trebati naklapati o treneru

mario cvitanović

Trener Dinama Mario Cvitanović izašao je pred novinare uoči sutrašnjeg dvoboja s Lokomotivom u sklopu 7. kola Hrvatski Telekom Prve lige, ali najmanje je bilo govora o toj utakmici.

Očekivano, na rasporedu je bio susret u Albaniji gdje je Dinamo ispao iz Europe od Skenderbeua.

“Ja znam i uvjeren sam da vas ne zanima previše utakmica s Lokomotivom nego vas sigurno interesiraju neke druge stvari”, rekao je Cvitanović, a prenosi Media servis.

Svjestan je trener Modrih da se špekulira i o njegovoj smjeni iako kaže kako nije čitao novine i portale.

“Iskreno, nisam imao puno vremena. Možda sam samo prelistao novine, nisam ni čitao. Kompjuter sam upalio da bih pogledao utakmicu i napravio analizu. Možda ispada kao nepoštivanje vas i vašeg rada, ali nije tako jer znate da vas poštujem. Jednostavno, nisam imao vremena baviti se time i ne bavim se s time, to moram naglasiti”, kazao je Cvitanović okupljenim novinarima, a onda dodao što očekuje od svojih igrača.

“Radio sam analizu utakmice kroz četiri stavke koje su mi jako bitne, a to je pristup, znanje, ponašanje i rezultat. Možete biti uvjereni da radim apsolutno sve da one budu onakve kakve bi trebale biti. I ako budem osjećao da to neće biti ispunjeno, neće biti potrebe za naklapanjima o trenerima”, za kraj je rekao Cvitanović.

Utakmica s Lokomotivom je sutra u 19 sati.

Komentiraj