CULEJU UKRALI TORBU: On optužio Živi zid, koji uzvraća: “Nismo mi HDZ da torbarimo!”

Stevo Culej, zastupnik HDZ-a, optužio je zastupnike Živog zida da su uzeli njegovu torbu tešku 10 kilograma, pa ih je prijavio saborskoj straži, a planira, najavljuje, i policiji.

“U toj torbi je od sudskih presuda i dokumenata koje su naslovljene na moje ime, od haških dokumenata, dokumenti vezani iz vremena Udbe za neke saborske zastupnike. Sve što sam imao to mi je nestalo. Sada je došao tajnik Živog zida koji kaže da je moja torba vjerojatno u njihovoj središnjici. Vjerojatno na kopiranju, prepisivanju i ostalo. Ja još svoju torbu ne mogu dobiti”, žalio se danas Culej novinarima, piše Večernji list.

“To su originali koji su vezani uz Milorada Pupovca o njegovom sudjelovanju u poznatoj akciji nespašavanja doktora Šretera, tu su i neki državni tužioci i njihove biografije. Ima jako puno dokumenata”, dodao je Culej.

Upitan zašto deset dana slučaj nije prijavio policiji, Culej objašnjava kako u Saboru dokumente drži na tri mjesta. “Nisam do danas znao da mi torba fali.

Uzvratio mu je Damjan Vucelić iz Živog zida.

“Mi nismo HDZ da torbarimo i krademo, mi se ne služimo metodama kao HDZ. Gospodin Culej će dobiti svoju torbu natrag. Mi smo tu torbu dobili u našem pretincu i preuzela ju je kolegica Snježana Sabolek. Ona će biti vraćena”.