CRO COP JE SILNO LJUT ZBOG ERDOGANA: Koje filmove gledaju naši likovi iz osiguranja, ovo je moguće samo u pri**zdini

cro cop, mirko filipović

Silno je ljut Mirko Filipović, Cro Cop, zbog pometnog kolapsa u Zagrebu koji je izazvan zbog dočeka turskog predsjednika Erdogana. Svoje je nezadovoljstvo manifestirao na Facebooku i naišao na odobravanje.

Evo što je Filipović sve napisao:

‘Volio bi znati šta je Erdogan mislio dok se vozio od aerodroma prema centru Zagreba dok je gledao potpuno praznu cestu po kojoj ga voze i policajce koji od sinoć stoje na trasi kojom prolazi, a sve njemu u čast, i volio bi znati kome je uopće palo na pamet blokirati cijeli grad, napraviti kaos u gradu i potpuno nepotrebno maltretirati stanovnike Zagreba i to samo radi dolaska jednog stranog državnika. Potpuno nepotrebno i potpuno zastario način osiguranja i preskup uza sve to. Al’ nek vidi raja demonstraciju sile a i nek se malo Erdoganu digne perje.

Blokirati potpuno trasu prolaska, toliku policiju izvući nepotrebno na cestu i maltretirati svoje sugrađane, dragi ‘experti’ iz MUP-a se jednostavno ne radi. To kako bi pojedinci opravdali svoje nepotrebno postojanje i svoje plaće pa onda izmišljaju ovakve stvari da se vidi da nešto rade druga je stvar. Po toj logici Berlin, Paris, London ili Bruxelless bi non stop bili pod blokadama.

I pitajte nekog našeg premijera ili predsjednika kada su tako nešto doživjeli? Možda i jesu u nekoj pripizdini, ali u nekoj normalnoj zapadnoj zemlji sigurno ne… Praksa je da kad naš predsjednik ili premijer dođu u stranu zemlju, na aerodromu ih dočeka vozilo našeg veleposlanstva, i nekoliko motorista koji voze ispred njih i blokiraju promet po dolasku u raskršće dok se ne prođe i sve dalje teče normalno. A u boljoj varijanti ih uz motoriste prati i jedno ili dva vozila policije. A mi?

Blokiramo cijeli grad, na trasi prolaska postrojeni policajci, deseci vozila i motorista u pratnji, parkirane automobile na trasi pauci premještaju!? U centar grada se ne može! Ne moš vjerovat. U goroj varijanti kad dolazi američki predsjednik još su snajperisti po cijeloj trasi, vare se šahtovi a ljudi ne smiju na vlastite balkone izaći ukoliko gledaju na cestu kojom oni prolaze. To što se ovaj vozi u limuzini kojoj ni protuoklopno oružje ne može ništa i to što uvijek idu 2 identične limuzine u koloni 30-ak auta i ne zna se u kojoj je predsjednik, nema veze.

Al’ ajd još za Amere kužim, dolazi gazda svjetski i rajo kuš. Njihovo osiguranje određuje takav protokol. Nepotrebno naravno i oni to znaju, al’ nek se zna ko dolazi. Ali Turski predsjednik?Nemam rijeci. I kad Kolinda nešto slično doživi u Istanbulu ruku u vatru dam. I sve ovo da bi se zaštitio strani državnik? Koje filmove gledaju likovi iz osiguranja? Postoje dronovi koji mogu eksploziv nositi, dalekometni snajperi i x čuda, i ne treba ljudima zagorčavati život i maltretirati ih nepotrebnim demonstracijama sile. I podrška nesretnim policajcima, a posebno mom frendu Sreletu koji sinoć od ponoći nepotrebno dežuraju i cijelu noć stoje na trasi ceste!’, napisao je Mirko.