CRNOGORAC IZAZIVA NAŠEG BORCA: “Pi*ko, nudim ti borbu – obrijat ću ti jareću bradicu!”

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Nakon što je naš borac Luka Jelčić, koji je imao ugovor za samo jednu borbu u Bellatoru, doživio teški poraz u Firenci od Brandona Girtza, stigao mu je poziv za borbu od najpoznatijeg crnogorskog MMA borca Vase Bakočevića, zvanog Psihopata.

Bakočević na Facebooku piše:

“Ne volim se rugati kad netko izgubi niti želim da se netko ozlijedi jer sam i sam borac i znam kako je to, za mene je pobjednik tko god uđe u kavez, ali ovaj Luka Jelčić je smrad. Pokazao je koliko može trajati u najjačim organizacijama sa prosječnim borcima kao što je ovaj jer, koliko se sjećam, za jednog Alda i Lamasa je rekao što oni imaju tražiti s njim, hahaha. Lukice, dobio si priliku za jedan meč u Bellatoru preko leđa tvoje ekipe, sad letiš van.

UFC nećeš gledati, to je svima jasno. Ja ti nudim najbolje uvjete, dobit ćeš najviše novca ikad do sada i ako me pobijediš ozbiljno ćeš se medijski probiti, to svi znaju. Skidam na 70 kg za tebe jer si pička i nećeš se boriti u drugim kategorijama, tako da samo reci kad si spreman pa da to organiziramo. Obrijat ću ti jareću bradicu, smradu”.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/vaso.bakocevic/videos/1496695787052771/” bottom=”30″]

Komentiraj