CRNA ŽENA KIĆE SLABINCA: Mirjana dokazala da je pjevač Miroslav Ilić otac njezinog sina

Na društvenim je mrežama Mirjana Antonović objavila da je poznati pjevač Miroslav Ilić otac njenog sina Devina Antonovića.

Podsjetimo kako je Mirjana poznata i kao crna žena legendarnog Krunoslava Kiće Slabinca, kojoj je posvetio pjesmu “Zbog jedne divne crne žene”,

Sada je Antonović objavila kako je sud u Beogradu donio presudu i potvrdio da je otac njezinog sina Devina Antonovića poznati pjevač Miroslav Ilić.

“Dragi moji strpljivi prijatelji, danas je dan za slavlje. Stigla je sudska odluka da Miroslav Ilić i Devin Antonović jesu otac i sin. Mi smo danas na svim kontinentima zaplakali od sreće i veoma smo zadovoljni. Zahvaljujemo se našim svjedocima, našem izvršnom odvjetniku Viljamu Paspalovskom, sutkinji koja je pravedno odlučila, medijima koji su sve pratili, često se satima smrzavali, i svima vama koji ste nam godinama pružali podršku da ustrajemo pod ogromnim pritiskom.

Ovo nije samo naša pobjeda već pobjeda svih majki i djece Srbije. Onaj kome se ne sviđa ova odluka neka se tuži, a mi imamo važnijeg posla. Idemo dalje dok se ne izmijeni ovaj zastarjeli zakon za DNK, koji je usmjeren protiv razvoja srpskih obitelji i srpskog društva. Uvijek sam htjela i vjerovala da se u Srbiji ipak može naći pravda i veoma mi je drago da se nisam razočarala. Mnogo vam se zahvaljuje i neizmjerno vas voli vaša Mirjana”, napisala je na Facebooku.

Komentara Miroslava Ilića još nema, a kada su novinari pokušali nešto doznati, odbio ih je jer, reče, presudu još nije vidio.

Podsjećamo kako je Mirjana, koja živi u SAD-u, tvrdila kako je Devin plod afere koju je prije 30 godina imala s Ilićem, kada je on već bio u braku sa svojom današnjom suprugom Gordanom, a on je to uporno negirao i odbijao napraviti DNK test.

Rekosmo i kako je poznata po pjesmi koju joj je napisao i otpjevao Kićo Slabinac, a upoznao ju je dok je bio na jednoj od svojih turneja SAD-om. Nije odolio Mirjaninoj ljepoti pa joj je stihove napisao u avionu, vraćajući se u Hrvatsku.

Prije njegove smrti vidjeli su se u Zagrebu nakon 46 godina.

Na Facebooku je jednom napisala:

“Kićo i ja smo bili veoma mladi, iskreno smo se voljeli, ali utjecajem okolnosti nismo mogli ostati zajedno. Kićo se i oženio i rastao. Dok je bio u braku, nismo bili u kontaktu.

Kasnije smo se vidjeli i ponovo uspostavili prijateljsku vezu. Suprotno od Miroslava, Kićo je dobar čovjek i jedini koji me je u životu iskreno volio.

Krivo mu je bilo što Devin sve te gadosti proživljava s Miroslavom i što Devin nije njegov sin. U suprotnom, Miroslav nije pošten niti dobar čovjek. Zna da mu je Devin sin i laže čitav svijet, maltretirajući rođeno dijete.

S kime bi vi radije bili na nebu, Kićom ili Miroslavom?” napisala je Mirjana jednom prilikom na svojem Facebooku.