ĆOSIĆU POKAZANA VRATA: Poznati komentator dobio redovni otkaz!

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Iako se u posljednje vrijeme pisalo kako će HRT-ov komentator Drago Ćosić otići s televizije zbog afere s prodajom ulaznica na Svjetskom prvenstvu, on je na kraju dobio redovni otkaz..

“Ja odluku o otkazu nisam vidio, dobio sam informaciju o otkazu od gospodina Ćosića. Ne radi se o izvanrednom otkazu nego redovnom otkazu zbog ‘skrivljenog ponašanja’ što jest nekakav blaži oblik od izvanrednog otkaza međutim, s druge strane sporazuma nema jer je sve medijski to otišlo predaleko tako da se nitko ne usuđuje napraviti bilo kakav kompromis”, rekao je Mate Matić, Ćosićev odvjetnik za dnevnik.hr.

U obavijesti o otkazu ne spominje se otpremnina, kako je najavljivao Ćosićev odvjetnik, koji je rekao da je HRT pristao na otpremninu.

Matić kaže da će u radnom sporu u koji kreću “dobiti priliku dokazati što je prava istina. A prava istina je daleko od ove medijske pompe i razloga zbog kojega je Drago Ćosić dobio status koji je dobio u medijima”.

Podsjećamo do cijele je afere došlo nakon što je Jutarnji list objavio da su Ćosić i međunarodni koordinator HRT-a Saša Dedić osumnjičeni da su sudjelovali u preprodaji ulaznica za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

U sve se uključio i DORH iz kojeg su priopćili da je Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu započelo izvide oko preprodaje karata za Svjetsko nogometno prvenstvo koje se održalo u Rusiji.

PISALI SMO:

AFERA NA HRT-U: Je li Drago Ćosić s kolegom dilao ulaznice na Svjetskom prvenstvu?! – čitajte OVDJE.