ĆORIĆ O PERFORMANSU SINČIĆA: Neka nastavi s fizičkim aktivnostima – dobro će mu doći u borbi protiv virusa

“Dogodio nam se još jedan živopisni nastup Sinčića i njegove ekipice”, komentirao je performans Živog zida i njihovog čelnika Ivana Vilibora Sinčića, koji su pred Ministarstvo istovarili sol.

“Bilo bi sjajno kada bi Živi zid na europskoj i nacionalnoj razini išao s nekim konkretnim prijedlozima, ali već godinama nismo to u mogućnosti doživjeti, pa nismo ni ovaj put. Pozivam Sinčića da nastavi s fizičkim aktivnostima, dobro će mu doći i to je i način na koji će se pripremiti na ovu sezonu virusa”, poručio je Ćorić.

Istina da je Hrvatska ovisna o uvozu, kaže, ali i da je domaća proizvodnja veća od tog uvoza. Kaže i da nije zabrinut zbog prijave Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa. “Naravno da ću se očitovati ako je predmet doista otvoren, ali ja ne vidim niti jedan razlog za propitivanje. S Kovačevićem se nisam vidio u Klubu u vrijeme kad je bio otvoren natječaj za izbor predsjednika uprave Janaf. U Klubu sam bio nakon toga, nakon lockdowna, s mobitelom”, piše N1.

Ćorić je komentirao i hoće li dati ostavku. “Na hrvatskoj javnosti i onima koji o tome odlučuju je da odluče imam li povjerenje ili ne. Predsjednik Vlade odlučuje koji je tim s kojim igra i dok god sam ja u tom timu učinit ću sve što je najbolje za resor koji vodim”, kazao je Ćorić.

Komentiraj