ČOP NAPADA MEKSIKO: Borit ćemo se pa što bude

Foto: HNS
Foto: HNS

Reprezentativni napadač Duje Čop jedan je od putnika za Los Angeles, gdje će Hrvatska u subotu odmjeriti snage s Meksikancima.

Izabranici Ante Čačića će u Sjedinjenim Američkim Državama odraditi tri treninga kako bi se što bolje pripremili za taj susret. U sastavu reprezentacije ima i nekoliko novih imena.

“Kada se pojavila ova opcija, da zaigramo u Los Angelesu u protiv Meksika, svi su standardni reprezentativci izrazili želju da budu među putnicima, ali nažalost zbog neslužbenog termina nisu mogli. Ipak, svi ćemo dati sve od sebe, dečki imaju veliku priliku pokazati što znaju i vjerujem da će sve ispasti dobro. Imamo priliku dokazivati se za budućnost”, rekao je Duje Čop.

Uz Čopa, hrvatski će napad u Los Angelesu predvoditi i Ivan Santini, jedan od najboljih strijelaca francuske lige.

“Veselim se svakom uspjehu hrvatskih nogometaša, što smo svi zajedno bolji to ćemo gurati jedni druge naprijed”, poručio je Čop za službeni portal HNS-a.

Meksiko će se protiv Hrvatske pripremati za nastavak svojih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

“Ne poznajem previše meksičku reprezentaciju, ali znam da će biti uigraniji i odmorniji od nas. No, spremni smo izaći boriti se protiv bilo koga pa što bude”, zaključio je Čop.