ĆIRO O MAMIĆU: “Nije bilo ni za plaće, a onda dođe Mamić i napravi Juventus”

Miroslav Ćiro Blažević gostovao je na N1 televiziji i tom  prigodom govorio i o Zdravku Mamiću s kojim je prijateljevao, ali i ratovao.

“Činjenica je jedna – ja sam najbolje plasiran da znam kako je moj klub godinama bio u jednom siromaštvu, bijedi. Nije se imalo za plaće. Došao je onda taj Mamić i napravi Juventus”, rekao je Ćiro za N1.

“Dinamove prostorije i svlačionica, sve što je napravio miriši na veliki klub. Plaće igračima poistovjećuju Dinamo s europskim klubom. Nije to sve palo s neba. Nadam se da će u jednoj analizi sve doći na svoje”, poručio je Ćiro Blažević, te dodao:

“Ja sam odnos sveo na rečenicu: Kume, Zdravko, sine moj, tata Ćiro je tebi napravio mladost sretnu, a ti meni starost nesretnu. To ne smije biti razlog da ne kažem sve ovo. On je najgenijalniji trgovac na svijetu. Ono što bih ja prodao za 100 kuna, on bi za 100 milijuna”.

Komentirao je i poruku Mamića kako neće živi pred sud u Hrvatskoj: “Ne želim vjerovati u to. On je nekad u deprimirajućem stanju da on to vjeruje u trenutku. Ali neće on sebi nikada uzeti život. On nas malo plaši sve, sklon je tim akrobacijama. On je šarmantan čovjek i u konačnici, rekao bih dobar čovjek. Puno mojih igrača koji su mislili da im se to nikada neće dogoditi preživljavali su zahvaljujući Mamiću”.

Komentiraj