ĆIRO O CIJEPLJENJU: Jer mislite da je onaj krupni Peđa Grbin trebao biti prije mene?

Gostujući na N1 televiziji i naš poznati trener Miroslav Ćiro Blažević rekao je da se cijepio. “Jesam, cijepio sam se i to davno. Kod Gige u šupi”.

“To je moj banalni uličarski odgovor, jer zašto ti moraš znati gdje sam se ja cijepio?”, rekao je Blažević reporteru N1, dodavši da se zezao kad je rekao da se cijepio u Beogradu.

Zvali su ga iz Vlade i zamolili da javno kaže da se želi cijepiti, rekao je Ćiro. “Mislili su da imam neke svoje pobornike pa da im kažem da ću se cijepiti. Eto, to su me zvali ljudi iz Vlade zaduženi za šport”, rekao je Ćiro.

“Je l’ misliš da je onaj krupni Peđa iz Sabora treba biti na redu prije mene? Pa kud ćeš većeg manekena od mene, on je za mene mali miš!”, rekao je Blažević za N1.

Komentirao je i Luku Burilovića. “On je jedan značajan čovjek. On je od ustanove kojoj je na čelu napravio čudo. I Boras je isto tako jedan značajan čovjek”, rekao je Blažević, dodavši da nema smisla istaknute ljude prozivati što su se cijepili.

Za profesoricu Alemku Markotić rekao je da mu je žao. “Zamisli da si ti doktor i imaš injekciju u kojoj ostane malo. Bi li ti cijepio svoju majku?”, upitao je Ćiro našeg Stojanca.